Nyheter

Detta händer hos Giza Solutions

Kategori

Välj kategori

Arkiv

Verksamhetskonsult/affärssystemskonsult – Malmö eller Kristianstad

Vi befinner oss i en tillväxtfas där fler kunder vill jobba med oss och vi behöver en stjärna till vårt team i Malmö eller Kristianstad!

Nu letar vi efter en Verksamhetskonsult / Affärssystemskonsult för spännande och utvecklande projekt där vi förbättrar våra kunders affärsflöden med fokus på affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärssystem, god vana inom området och som brinner för att effektivisera rutiner och flöden.

Vem är du?
Ja, det kan vi ju såklart inte helt säkert veta. Men, vi tror att du är en person som brinner för att hjälpa företag och deras anställda att förstå och få ordning på sina rutiner och processer i ett system som ger dem en bra överblick och samtidigt stenkoll på detaljerna när så behövs. Vi tror också att du har en relevant utbildning, en bred erfarenhet av affärssystem och jobbar eller tidigare har jobbat som affärssystemskonsult, verksamhetsutvecklare eller som ”superuser” i Pyramid Business Studio eller annat affärssystem.

Vi är dessutom helt övertygade om att du är av den nyfikna och glada typen som gillar att lära dig nya saker, lära ut det du kan, skapa värde för andra, utvecklas i din roll och jobba både undersökande och projektdrivande.

I arbetsuppgifterna ingår förstudier, projektledning, implementering, konfigurering, utbildning och support.

Vilka är vi?
Vi är Giza Solutions AB, en konsultfirma med engagerade verksamhetskonsulter och systemutvecklare som bland annat är återförsäljare av affärssystemet Pyramid.
Vi jobbar tätt ihop med våra kunder där vi gör deras processer smidigare och mer digitaliserade, deras anställdas liv enklare och deras företag mer lönsamma.
Vi har kunder i hela Sverige och kontor i både Malmö och Kristianstad.

Vilka är våra kunder?
Företag i olika storlekar och olika branscher – alltifrån livsmedel till e-handels och tillverkande företag.
Som alla har ett gemensamt: En ambition att via sina processer och sitt affärssystem bedriva sin verksamhet så smidigt som möjligt med stenkoll på sin produktion, sitt lager, sina projekt och sin ekonomi.

Känner du igen dig?
Känns det intressant? Ta chansen att hänga med på vår spännande resa och bli vår konsultstjärna!

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Malmö eller Kristianstad. Även en hybridtjänst kan vara aktuell.
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.

 

Kontaktpersoner:

Jörgen Palm
jorgen.palm@gizasolutions.se
073-250 18 52

Kevin Sandström
kevin.sandstrom@gizasolutions.se
073-530 56 53

Skicka din ansökan till någon av kontaktpersonerna ovan.

Det finns tyvärr inga poster att visa här!