Vi söker en utvecklare!

Systemutvecklare till Giza Solutions

Vi befinner oss i en tillväxtfas där fler kunder vill jobba med oss och vi behöver en stjärna till vårt team! Nu letar vi efter en systemutvecklare / programmerare för spännande och utvecklande projekt där vi förbättrar våra kunders affärsflöden.

Vilka är vi?
Vi är Giza Solutions AB, en konsultfirma med engagerade verksamhetskonsulter och systemutvecklare som är återförsäljare av affärssystemet Pyramid. Vi jobbar tätt ihop med våra kunder där vi gör deras processer smidigare och mer digitaliserade, deras anställdas liv enklare och deras företag mer lönsamma. Vi har kunder i hela Sverige och kontor i både Malmö och Kristianstad.

Vilka är våra kunder?
Företag i olika storlek och olika branscher. Som alla har ett gemensamt: En ambition att via sina processer och sitt affärssystem bedriva sin verksamhet så smidigt som möjligt med stenkoll på sin produktion, sitt lager, sina projekt och sin ekonomi.

Vem är du?
Ja, det kan vi ju såklart inte helt säkert veta. Vi tror att du drivs av att skapa lösningar av bra kvalitet och vill utvecklas i din roll. Vi tror att vi gör vårt bästa jobb i små agila team och söker en lagspelare även om själva utvecklingen gärna får vara på ”egen kammare” med härlig musik i hörlurarna.

Vi är dessutom helt övertygade om att du är av den nyfikna och glada typen som gillar att lära dig nya saker, lära ut det du kan och jobba både undersökande och projektdrivande.

Känner du igen dig? Känns det intressant? Ta chansen att hänga med på vår spännande resa och bli vår utvecklarstjärna!

Skicka din ansökan till info@gizasolutions.se.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Malmö eller Kristianstad. Även en hybridtjänst kan vara aktuell.
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.