Vi söker en ny stjärna!

Verksamhetskonsult – ekonom med inriktning tillverkning/lager

Verksamheten växer, fler kunder vill jobba med oss och vi behöver utöka personalstyrkan! Nu letar vi efter en ekonom med stor affärssystemsvana och erfarenhet inom tillverkning och lager.

Vilka är vi?
Vi är Giza Solutions, en konsultfirma med åtta erfarna, engagerade verksamhetskonsulter som är återförsäljare av affärssystemet Pyramid. Vi jobbar tätt ihop med våra kunder och älskar att göra deras processer smidigare och mer digitaliserade, deras anställdas liv enklare och deras företag mer lönsamma. Vi har kunder i hela Sverige och kontor i både Kristianstad och Alnarp utanför Lund och Malmö.

Vilka är våra kunder?
Företag i olika storlek och olika branscher. Som alla har ett gemensamt: En ambition att via sina processer och sitt affärssystem bedriva sin verksamhet så smidigt som möjligt med stenkoll på sin produktion, sitt lager och sin ekonomi.

Vem är du?
Ja, det kan vi ju såklart inte helt säkert veta. Men, vi tror att du är en person som brinner för att hjälpa företag och deras anställda att förstå och få ordning på sina rutiner och processer i ett system som ger dem en bra överblick och samtidigt stenkoll på detaljerna när så behövs. Vi skulle också gissa att du har en ekonomiutbildning i botten och att du tidigare har jobbat med eller på tillverkande företag med ett eller flera lager. Du är alltså med all sannolikhet en riktig fena på lagerbokföring och flöden som rör lager och produktion. Vi är dessutom helt övertygade om att du är av den nyfikna typen som gillar att lära dig nya saker, träffa människor, lära ut det du kan och jobba både undersökande och projektdrivande.

Känner du igen dig? Känns det intressant? Ta chansen att hänga med på vår spännande resa genom att bli Gizakonsult nummer nio och vår lagerbokföringsstjärna!
Skicka din ansökan till info@gizasolutions.se.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Alnarp eller Kristianstad
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.