Jobbmöjlighet hos oss!

Verksamhetskonsult – med inriktning tillverkning/lager

Vi befinner oss i en tillväxtfas där fler kunder vill jobba med oss och vi behöver en stjärna till vårt team! Nu letar vi efter en driven person med stor affärssystemsvana och erfarenhet inom tillverkning och lager för spännande och utvecklande projekt där vi förbättrar våra kunders affärsflöden.

Vilka är vi?
Vi är Giza Solutions AB, en konsultfirma med engagerade verksamhetskonsulter som är återförsäljare av affärssystemet Pyramid. Vi jobbar tätt ihop med våra kunder där vi gör deras processer smidigare och mer digitaliserade, deras anställdas liv enklare och deras företag mer lönsamma. Vi har kunder i hela Sverige och kontor i både Kristianstad och Malmö.

Vilka är våra kunder?
Företag i olika storlek och olika branscher. Som alla har ett gemensamt: En ambition att via sina processer och sitt affärssystem bedriva sin verksamhet så smidigt som möjligt med stenkoll på sin produktion, sitt lager, sina projekt och sin ekonomi.

Vem är du?
Ja, det kan vi ju såklart inte helt säkert veta. Men, vi tror att du är en person som brinner för att hjälpa företag och deras anställda att förstå och få ordning på sina rutiner och processer i ett system som ger dem en bra överblick och samtidigt stenkoll på detaljerna när så behövs. Vi tror också att du har en relevant utbildning och jobbar eller tidigare har jobbat med eller på tillverkande företag som produktionsledare, verksamhetsutvecklare etc. Du är med all sannolikhet en riktig fena på flöden som rör lager och produktion och hur allting hänger ihop i affärssystemet. Kunskap om bokföring kopplat till tillverkningsflöden är meriterande. Vi är dessutom helt övertygade om att du är av den nyfikna typen som gillar att lära dig nya saker, träffa människor, lära ut det du kan och jobba både undersökande och projektdrivande.

Känner du igen dig? Känns det intressant? Ta chansen att hänga med på vår spännande resa!

Skicka din ansökan till info@gizasolutions.se.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Malmö eller Kristianstad. Även en hybridtjänst kan vara aktuell.
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.