Nyhetsbrev September 2019

 

OBS!!!
Begränsad support och konsultation den 5-6 september

Under hela torsdagen den 5 september och förmiddagen fredagen den 6 september kommer vi att befinna oss på en konferens och har då mycket begränsad möjlighet att kunna ge support och konsultation. Vi kan endast ta hand om extremt akuta ärende.
Använd som vanligt vår mailadress support@gizasolutions.se eller ring 044-590 88 50.

 

Hur ser ert utbildningsbehov ut?

Som ni säkert sett och hört så har vi haft ett antal generella utbildningstillfällen det senaste året. Vi har tagit fram tre olika generella utbildningar angående Kund- och Leverantörsreskontra samt Redovisning i Pyramid. Utbildningarna har varit mycket uppskattade av deltagarna.

Vi har ännu inte planerat in några nya tillfällen under hösten/vintern utan vi vill härmed undersöka intresset för en ny omgång.

Hör av er till oss och ni är intresserade av att lära er mer utav Pyramid.
Utbildningarna kan självklart även hållas på plats hos er om så önskas och om ni är några stycken.

 

Business Intelligence!

Direkt i Pyramid finns det generellt bra möjligheter att ta ut data och visa sammanställningar av detta i t ex en Ticker. Denna lösningen räcker för många kunder men vi har den senaste tiden fått många förfrågningar om kopplingar till externa BI-system där man verkligen kan gräva ner sig i data från systemet.

Vi inledde i våras ett samarbete med Develox. Som VD för Develox, Robert Stenvall uttrycker det "Develox är ett företag som jobbar med Business Intelligence-lösningar till små och medelstora företag. Med våra verktyg kan du snabbt skapa effektiva beslutsunderlag för dig och din organisation. Verktygen ger dig en lärande miljö som gör att du kan driva sin verksamhet mer effektivt och intelligent. Vi har färdiga integrationer mot många olika affärssystem, flertalet kunder finns i Pyramid.".

Develox utvecklar BI verktyg i marknadens starkast växande plattform från Microsoft, Power BI, och även i Excel (pivottabeller).

I somras hölls en första demonstration av hur BI-plattformen från Develox fungerar ihop med Pyramid. Vi kommer att planera in fler generella tillfällen framöver så håll utkik.

Hör gärna av er till oss om detta låter intressant.

Läs mer om Develox.

 

Vi önskar er alla en underbar sensommar och höst!

Med vänliga hälsningar
Eric, Jörgen, Maria, Tommie, Thomas, Anna, Annika och Nasim

 

Kontakta oss

Giza Solutions AB
Stridsvagnsvägen 14
291 39 Kristianstad

044-590 88 50 (Växel)

info@gizasolutions.se
support@gizasolutions.se

Hemsida:
www.gizasolutions.se

Facebook:
www.facebook.com/gizasolutions/

LinkedIn:
www.linkedin.com/company/giza-solutions-ab/

 

 

Avregistrera dig från nyhetsbrevet? Skicka i så fall ett mail till oss.