Nyhetsbrev Juni 2019

 

Business Intelligence!

Direkt i Pyramid finns det generellt bra möjligheter att ta ut data och visa sammanställningar av detta i t ex en Ticker. Denna lösningen räcker för många kunder men vi har den senaste tiden fått många förfrågningar om kopplingar till externa BI-system där man verkligen kan gräva ner sig i data från systemet.

Vi har nyligen inlett ett samarbete med Develox. Som VD för Develox, Robert Stenvall uttrycker det "Develox är ett företag som jobbar med Business Intelligence-lösningar till små och medelstora företag. Med våra verktyg kan du snabbt skapa effektiva beslutsunderlag för dig och din organisation. Verktygen ger dig en lärande miljö som gör att du kan driva sin verksamhet mer effektivt och intelligent. Vi har färdiga integrationer mot många olika affärssystem, flertalet kunder finns i Pyramid.".

Develox utvecklar BI verktyg i marknadens starkast växande plattform från Microsoft, Power BI, och även i Excel (pivottabeller).

Vill du veta hur detta fungerar? Kom till oss torsdagen den 27 juni kl 10.00-12.00 i Kristianstad på Krinova Incubator & Science Park.

Anmäl dig senast den 24 juni till info@gizasolutions.se. Seminariet är kostnadsfritt.

Läs mer om Develox.

 

Nya medarbetare - Nasim Naraghi och Annika Lund

Vi har utökat personalstyrkan med ytterligare två konsulter.

Den 1 juni började Nasim Naraghi hos oss. Nasim kommer närmast från GermanSolar Sweden AB i Hästveda där hon arbetat med strukturering av arbetsprocesser och implementation av deras affärssystem. Nasim har tidigare bl a arbetat på Bergendahls med SAP- och SharePoint-projekt och som projektledare inom Copenhagen Malmö Port.

Som tidigare annonserat började Annika Lund hos oss den 1 maj. Annika kom närmast från Företagsdata i Åhus där hon arbetat som verksamhetskonsult. Annika har tidigare arbetat som systemförvaltare för Eltel Networks och deras globala ERP-system IFS Applications. Hon har även en bakgrund som systemutvecklare på Combitech AB.

Med Nasim och Annika kommer vårt team att förstärkas ytterligare och det är vi självklart väldigt glada för.

Välkomna Nasim och Annika!

 

Glad Midsommar!

Vi önskar alla en riktigt härlig midsommar.

Med vänliga hälsningar
Eric, Jörgen, Maria, Tommie, Thomas, Anna, Annika och Nasim

 

Kontakta oss

Giza Solutions AB
Stridsvagnsvägen 14
291 39 Kristianstad

044-590 88 50 (Växel)

info@gizasolutions.se
support@gizasolutions.se

Hemsida:
www.gizasolutions.se

Facebook:
www.facebook.com/gizasolutions/

LinkedIn:
www.linkedin.com/company/giza-solutions-ab/

 

 

Avregistrera dig från nyhetsbrevet? Skicka i så fall ett mail till oss.